Nederland is getroffen door COVID-19 virus. Kinderen gaan niet meer naar school, boodschappen doen is nu een geduldig klusje, het werk gebeurt zover mogelijk vanuit huis en heel veel ouderen zitten nog meer dan ooit in een isolement. Ouderen in instellingen en verzorgingstehuizen ontvangen geen bezoek meer. Mensen die werken in de zorg zijn dag en nacht drukker dan ooit, verjaardagen die niet gevierd kunnen worden.  

Juist nu is het leuk om een fotoshoot te doen met je eigen gezin, partner of gewoon alleen. In de studio kan ik prima fotograferen tot 5 personen, zijn jullie met meer personen bel mij dan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het goed nieuws is dat er heel veel mogelijk is. Fotograferen doen ik ook buiten en laat het daar nu net het perfecte seizoen voor zijn!  Langs de waal, in het bos, in de wetlands. Dit is een kadootje voor jezelf! 

Een fotoshoot buiten plannen neem dan contact met mij op dit is helaas niet mogelijk online te boeken.

Bekijk maar eens wat fotostudio voorbeelden

Corona maatregelen
Ik leef alle voorschriften die de RIVM gesteld heeft na. Wanneer ik eén van de COVID-19 symptomen krijg of hier zelfs maar over twijfel, dan gaat uw shoot niet door. Ik verwacht van u hetzelfde. Bij binnenkomst is het even geen high-fives, box of handen schudden, maar heet ik jullie net zo welkom als anders. We houden ons allebei aan de afstand van 1,5 meter.

Familie en groepen fotoshoots zijn helaas niet mogelijk gezien de 1,5 meter afstand die gehouden moet worden bij personen die niet uit een huishouding komen.

Het is natuurlijk ook leuk een fotoshoot cadeaubon voor een verjaardag cadeau te doen. De fotoshoot kan de jarige gewoon ook zelf inplannen via mijn online portaal heb je daar als gever ook geen zorgen over.