Evenementenfotografie

Een evenement is per definitie een bijzondere gebeurtenis. Iets dat haaks staat op het alledaagse. Dat is dus iets dat u op de gevoelige plaat wilt vastleggen. Dat wilt u toch niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan.

Waarom een vakfotograaf bij uw evenementen?
Omdat u dan geen omkijken meer heeft naar het verkrijgen van goede beelden. Of het nou om een feest, beurs, symposium of bedrijfsuitje gaat; u heeft behoefte aan goede beelden maar zelf geen tijd om daarvoor te zorgen. Bovendien is ook de kwaliteit, zeker bij extern gebruik, van groot belang. Het inzetten van een professionele evenement fotograaf waarborgt die kwaliteit optimaal.

Het maken van foto’s als aandenken is iets dat iedereen kent vanuit zijn privésituatie. In een zakelijke context is de doelstelling van het maken van foto’s veel tweelediger. Er is allereerst het onderscheid tussen intern en extern. Foto’s van een bedrijfsevenement vormen een aandenken, maar tegelijkertijd ook een toonbeeld van de expertise en kwaliteiten van uw bedrijf. Wanneer ik uw evenement in beeld breng, is het resultaat altijd op vele manieren te gebruiken.

Wij bieden ook de mogelijk om foto’s tijdens uw evenement klaar te zetten voor gebruik in sociale media tijdens uw evenement. Evenementenfotografie krijgt een steeds belangrijkere en meer functionelere rol in het communicatietraject van evenementen.

Logische wat een foto zegt nu een maal meer als duizend woorden. Na afloop van het evenement wilt uw bezoeker het liefst het net zo intens mogelijk herbeleven.

Organiseert u evenement en wilt u daar ook een fotograaf bij, informeer naar de mogelijkheden!

Belangrijk hierbij is dat zowel bezoeker, opdrachtgever als sponsor zijn of haar identiteit terug vindt in de door ons gemaakte beelden.