Het is een geweldige manier om herinneringen te bewaren en met anderen te delen. Als je een belangrijk evenement plant, zoals een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een andere mijlpaal, kan het inhuren van een professionele fotograaf het evenement specialer maken.

Met goede event fotografie kun je niet alleen programmaonderdelen herkennen, maar is het met name belangrijk om ook de sfeer terug te kunnen proeven. Dat is een bijzondere taak wat veel enthousiasme oproept.

Event fotografie is een prachtig middel om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Bezoekers van evenementen willen graag beelden terug kunnen kijken om mooie herinneringen op te halen. Als je foto’s een goede sfeer weergeeft van het evenement, heb je een grotere kans dat ze veelvuldig gedeeld worden op allerlei kanalen zoals social media.  

Wanneer je een goed georganiseerd evenement hebt, kan dit een visitekaartje zijn voor jouw organisatie. De gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt als communicatiemiddel. Zo kun je mensen in één oogopslag de sfeer van het evenement en van het bedrijf laten zien. Met goede en unieke sfeerbeelden kan het event weer tot leven worden gebracht.  Ben je op zoek naar een ervaren en professionele evenementen fotograaf?  

Waarom een vakfotograaf bij uw evenementen?
Omdat u dan geen omkijken meer heeft naar het verkrijgen van goede beelden. Of het nou om een feest, beurs, symposium of bedrijfsuitje gaat; u heeft behoefte aan goede beelden maar zelf geen tijd om daarvoor te zorgen. Bovendien is ook de kwaliteit, zeker bij extern gebruik, van groot belang. Het inzetten van een professionele evenement fotograaf waarborgt die kwaliteit optimaal.

Waarom
Eén van de belangrijkste redenen om een evenementen fotograaf in te huren, is zodat je na afloop een registratie hebt van wat er tijdens het event allemaal is gebeurd. Wie waren er? Wat gebeurde er? Welke details waren goed geregeld? Je hebt waarschijnlijk veel geld uitgegeven om het evenement te organiseren. Het is dus zonde als daar na afloop geen foto’s van zijn.

Promotie
Je kunt de foto’s van het evenement gebruiken als promotiemateriaal voor het volgende event. Door middel van foto’s kun je laten zien hoe leuk het vorige event was en wat bezoekers er van kunnen verwachten.

Ja, dat weet ik nog wel!
Een evenementen fotograaf kan enorm belangrijk zijn voor een positief beeld van de organisatie. Voor het personeel of voor de bezoekers die aanwezig waren, is het extra leuk om foto’s te ontvangen na afloop van het event. Dit wekt bij mensen vaak leuke en positieve herinneringen op.

Drone
Het is tevens mogelijk om fotoshots te maken voormiddel van drones. We zijn in bezit van de juiste papieren en niet geheel onbelangrijk verzekeringen mocht het toch iets fout gaan!

Organiseert u evenement en wilt u daar ook een fotograaf bij, informeer naar de mogelijkheden!

Belangrijk hierbij is dat zowel bezoeker, opdrachtgever als sponsor zijn of haar identiteit terug vindt in de door ons gemaakte beelden.