Duur en locatie
Een trouwdag duurt over het algemeen een hele dag. Aan de hand van jullie wensen kijken we naar de tijd welke we nodig hebben. Van het aankleden en het opmaken van de bruid tot en met het aansnijden van de bruidstaart, ik ben erbij om de leukste en mooiste momenten vast te leggen. Niemand kijkt tijdens een trouwdag op zijn of haar horloge en dat geldt ook voor mij, en dat betekent dat het maken van jullie trouwreportage veelal stopt na het aansnijden van de taart met jullie daggasten.

Trouwreportage
Iedere trouwdag is heel bijzonder en dus kan die dag nooit in een standaard reportage worden gevangen. Daarom is ook mijn werkwijze niet standaard en werk ik met veel plezier en enthousiasme mee aan het slagen van jullie dag.

Jullie krijgen een persoonlijke en vooral geen standaard fotoreportage van hoge kwaliteit én kwantiteit, want mooie foto’s maken is naast mijn werk ook echt mijn hobby! De kwaliteit van een trouwreportage is volgens mij niet alleen afhankelijk van het plezier en het geluk van het bruidspaar maar ook van het plezier van de fotograaf, en plezier en enthousiasme is mijn drijfveer. En daarom beleef ik iedere bruiloft alsof ik op de gastenlijst sta in plaats van als mijn werk en vind ik het heel bijzonder om er deel van uit te mogen maken.

Alle digitale bestanden
Jullie krijgen alle originele bestanden, op DVD of USB-stick. Hierdoor hebben jullie het afdrukken van de foto’s in eigen hand en kunnen jullie de foto’s ook in elk gewenst formaat af laten drukken. Voordat ik de foto’s op DVD of USB-stick zet worden deze eerst gecontroleerd en gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid. Alle foto’s worden in RAW gemaakt en uiteraard in kleur.

Trouwalbum
Natuurlijk kan ik in overleg met jullie een trouwalbum verzorgen, wij zoeken de foto’s voor jullie uit en maken hier een mooi album van. Voordat wij de foto opmaak naar de drukkerij sturen krijgen jullie deze eerst te zien, zo kun jullie evt nog wijzigingen kunnen aanbrengen.

Maar aangezien jullie alle originele foto’s in hoge resolutie krijgen kunnen jullie ook zelf het trouwalbum maken. Tegenwoordig is via internet of bij de plaatselijke fotospeciaalzaak heel eenvoudig voor een schappelijke prijs een prachtig boek te maken. Jullie kiezen zelf welke foto’s in het boek komen en welke niet en vooral ook op welke foto je zelf vindt dat je er goed op staat, want dat zie je zelf het beste.

Nabestellingen
Alle gemaakte foto’s worden op een met een wachtwoord beveiligde website geplaatst. Via deze site kunnen jullie familie en vrienden de foto’s uitzoeken en bestellen waarna deze binnen een paar dagen per post worden thuisbezorgd. Dit is voor jullie natuurlijk mooi zodat jullie geen omkijken hebben bij bestellingen van jullie gasten.

Mijn werkwijze
Voor het maken van een reportage van jullie dag heb ik de volgende werkwijze:

·         Kennismakingsgesprek bij jullie thuis
·         Opstellen van een vrijblijvende offerte
·         Een maand voor jullie bruiloft het doorspreken van de planning.
·         De reportage van jullie trouwdag
·         Na ongeveer 4a5 weken ontvangen jullie de DVD of USB-stick met de foto’s en staan de
          foto’s op de bestelsite
·         Als jullie besluiten dat jullie ook een album willen dan ligt deze 4a5 weken na
          ontvangst van jullie selectie van de foto’s klaar.

Meer informatie
Als jullie meer willen weten of een afspraak willen maken voor een vrijblijvend gesprek aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het gaat bij een trouwreportage niet alleen om de ‘klik’ van de camera maar ook om de ‘klik’ tussen het bruidspaar en de fotograaf om jullie dag nóg mooier te maken.

Duidelijkheid
Ik houd van duidelijkheid daarom zijn mijn prijzen.