Jullie trouwdag verdient meer dan een standaard reportage.

Maar ondanks dat ga ik wel uit van een standaard prijs en dat betekent dat deze is gebaseerd op een inclusief pakket: dus geen extra kosten voor bijv. reistijd en/of -kosten*, de voorbespreking, het locatiebezoek,  selecteren en bewerken van de foto’s.

* 5 uur fotografie € 699,00 incl btw
bruidsreportage, dus incl. reistijd en/of kosten*, incl. de voorbespreking en het locatiebezoek, incl. alle foto’s (gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid) in hoge resolutie op cd of dvd, excl luxe trouwalbum.

* 7 uur fotografie € 999,00 incl btw
Bruidsreportage, dus incl. reistijd en/of kosten*, incl. de voorbespreking en het locatiebezoek, incl. alle foto’s (gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid) in hoge resolutie op cd of dvd, excl luxe trouwalbum.

Alle beelden komen op een afgeschermde pagina waar een wachtwoord voor zit.

Feestavond
De meeste bruiloften worden afgesloten met een feestavond. Veelal is het interessant om dit direct mee te reserveren gezien de fotograaf er toch al is, informeer naar de mogelijkheden.

Trouwalbum
Een trouwalbum is een optie waarbij de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn.

* Geen reiskosten betreft in de regio Tiel en omgeving. Mocht jullie mooiste dag verder zijn, dan zullen we hier een redelijke vergoeding voor vragen en uiteraard doen we dit in goed overleg. Eventuele parkeerkosten worden nagecalculeerd.

Ik hou van fotografie, daarom lever ik uw foto’s en indien van toepassing uw album af nadat de financiële afhandeling volledig is voldaan.