Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Waarschijnlijk zijn jullie volop bezig met de voorbereidingen voor jullie speciale dag, een drukke maar ook heel leuke tijd.

Van alle keuzes die jullie moeten maken is die van de fotograaf misschien wel één van de belangrijkste, want de mooiste dag van jullie leven vliegt ongetwijfeld zo voorbij.

Na jullie speciale dag is het jawoord gegeven, is de bruidstaart aangesneden en opgegeten en is de huwelijksreis achter de rug. De enige tastbare en blijvende herinnering is dan jullie trouwreportage.

Origineel, spontaan, echt en gezien door en met het oog van jullie huwelijksfotograaf. De mooiste trouwreportages zijn die waarin het bruidspaar zichzelf is en overduidelijk geniet van de huwelijksdag, zonder zich bewust te zijn van de aanwezigheid van de fotograaf. Natuurlijk willen jullie mooie foto’s van deze dag. Gertjan Koster fotografeert en concentreert zich daarbij op de sfeer en op de momenten die de dag speciaal maken.

Wat houdt dit in de praktijk in? Geen onnatuurlijk geposeerde foto’s, maar altijd zoekend naar die foto waar het geluk en plezier vanaf straalt. Vooral veel aandacht voor details en de kenmerkende bijzondere momenten die normaal gesproken zo snel worden vergeten, maar nu worden vastgelegd voor het leven. En dat alles op een ontspannen manier zonder de overheersing van een fotograaf, maar bovenal met een eigen inbreng van jullie in de stijl in plaats van een standaard reportage.

Onze werkwijze