Alles ziet er prachtig uit vanuit de lucht, een nieuwe woonwijk of het prachtige uitzicht over een vallei. Wat dacht u van uw bedrijfslocatie of een evenement. Al vanaf €149,00 heeft u luchtfoto’s die geschikt zijn voor website, folders, brochure of ander drukwerk.

5 luchtfoto’s € 149,00 (excl btw)
5 luchtfoto’s in hoge resolutie .jpg en afgewerkt.
* Reiskosten inclusief.

10 luchtfoto’s € 269,00 (excl btw)
10 luchtfoto’s in hoge resolutie .jpg en afgewerkt.
* Reiskosten inclusief.

Het is ook mogelijk op video opname te maken van uw bedrijfspand, woning of evenementen. Het spreekt voor zich dat dit allemaal wel binnen de wetgeving moet kunnen.

4 uur aanwezig 399,00 (excl btw) dit is geen 4 uur vlucht!
Videobeelden worden gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Deze ontvangt u dan via een wetransfer link, u kunt dan zelf voor de afwerking zorgen. Ook bestaat de mogelijkheid om direct te live streamen. Mijn drone apparatuur beschikt over een hdmi uitgang.
U dient zelf voor de verbinding naar uw eventuele ontvangst station te verzorgen ( wij kunnen dit wel verzorgen via een samenwerkings partner)
* Reiskosten inclusief.

Monteren video vanaf 139,00 (excl btw)
Het monteren van video die door mij geschoten is.

1 uur aanwezig luchtwaarnemer 55,00 (excl btw)
Er zijn delen in het luchtruim waar een waarnemer bij moet zijn ivm vlieg veiligheid. Dit is wetgeving waar ik ook aan moet voldoen! 

Reistijd per uur 35,00 (excl btw)
Uw opdracht is verder dan 20 min rondom Tiel.

Langer aanwezig op uw evenement of bedrijf
Ik doe een prijs opgave op maat!
Reiskosten inclusief.

Heeft u andere wensen of een specifieke opdracht neem dan gewoon contact met mij op. 

* Reiskosten inclusief betreft in de regio Tiel en omgeving. Mocht uw opdracht verder zijn €0,25 per kilometer van te voren bekijken we wat de reisafstand is zodat u weet wat de kosten zullen zijn.

Let op dat dronevluchten altijd weer afhankelijk zijn.  Tevens moet in het luchtruim G ( ongecontroleerd luchtruim) zijn om met een drone te mogen vliegen.