Ik verzorg meerdere vormen van fotografie. Uiteraard als u andere wensen heeft kunnen we hier natuurlijk altijd naar kijken.

Trouwfotografie
Van alle keuzes die jullie moeten maken is die van de fotograaf misschien wel één van de belangrijkste, want de mooiste dag van jullie leven vliegt ongetwijfeld zo voorbij.

Na jullie speciale dag is het jawoord gegeven, is de bruidstaart aangesneden en opgegeten en is de huwelijksreis achter de rug. De enige tastbare en blijvende herinnering is dan jullie trouwreportage.

Loveshoot
Toon jullie liefde met een romantische loveshoot dit word in de volksmond ook wel eens pre-wedding shoot genoemd. Een fotoshoot zoals deze is een mooie manier om mij als bruidsfotograaf nog beter te leren kennen en alvast te wennen aan die camera’s die op jullie gericht zullen zijn tijdens de bruiloft.

Rouwfotografie
Rouwfotografie is het professioneel vastleggen van ingrijpende en emotionele momenten van én rondom een uitvaart.

Men denkt bij een overlijden er niet in eerste instantie aan om de uitvaart goed en volgens normen en waarden te laten fotograferen. Echter steeds vaker wordt een uitvaart vastgelegd. Uit ervaring blijkt dat een fotoreportage enorm kan helpen bij rouwverwerking. Want op de dag van het afscheid zelf leeft men in een roes van verdriet. Hierdoor gaat veel langs de nabestaanden heen. Het onbegrip van het verlies wordt daardoor vaak nog groter.

Luchtfotografie
Alles ziet er prachtig uit vanuit de lucht, een nieuwe woonwijk of het prachtige uitzicht over een vallei. Wat dacht u van uw bedrijfslocatie of een evenement. Een luchtfoto maakt kijkers nieuwsgierig, valt op en is te gebruiken op alle media. Plaats de dronefoto op uw website of social media. Of gebruik de lucht foto’s in een brochure, folder, jaarverslag of ander drukwerk.

Portretfotografie

Evenementenfotografie
Evenementenfotografie krijgt een steeds belangrijkere en meer functionelere rol in het communicatietraject van evenementen. Logische wat een foto zegt nu een maal meer als duizend woorden. Na afloop van het evenement wilt uw bezoeker het liefst het net zo intens mogelijk herbeleven. Organiseert u evenement en wilt u daar ook een fotograaf bij, informeer naar de mogelijkheden!

Persfotografie
Gertjan Koster Fotografie is een fotopersbureau met een full-service aanbod van regionale en nationale gebeurtenissen. Wilt u dat ergens in de regio een foto wordt gemaakt bij uw artikel of heeft u andere speciale wensen, dan kunt u hiervoor een opdracht geven. Deze zal ik uiteraard met zorg voor u uitvoeren.