Het maken van foto en video beelden met behulp van een drone is een mooie nieuwe ontwikkeling. Uiteraard kunt u mij terecht voor mooie dronefotografie. Ik beschik over een professionele drone. Hiermee kunnen mooie foto- en videobeelden gemaakt worden van bijvoorbeeld uw project, uw huis, of uw bedrijfspand.

Het vliegen met drones is een aparte vaardigheid. Veiligheid is hierbij van het allergrootste belang. Andere partijen in de lucht — maar op de grond — mogen er geen gevaar hinder van ondervinden. Vliegen met een drone is dan ook gebonden aan strenge regelgeving en valt onder de luchtvaart wetgeving. Dus niet onder een lokale regel van een gemeente of eigenaar van een stukje grond waar je overheen vliegt.

  • Ik heb een goedgekeurde drone  (EASA Open Categorie tot 25kg).
  • De drone is geregistreerd bij de RDW.
  • Uiteraard heb ik een A1/A3 licentie. Hiermee mag ik in heel Europa vliegen tot 120 meter hoogte (en over gebouwen heen, ook als deze hoger zijn). Afhankelijk welke type ik op dat moment vlieg!
  • Uiteraard heb ik een A2 licentie.  
  • De dronevluchten zijn verzekerd.
  • Als drone-operator geregistreerd.

Er zijn gebieden in Nederland waar je niet mag vliegen met een drone. Zo is bijvoorbeeld het vliegen met drones in de buurt van luchthavens streng verboden. Ik vlieg alleen in het zogenoemde luchtruim G. Benieuwd of er bij mag worden gevlogen met een drone? 

Ik ben in bezit van 3 verschillende drones zodat ik vrijwel altijd uw opdracht kan vliegen.

Neem gewoon eens contact met mij op.