Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren baby. Ze zullen vrijwel altijd slapen tijdens de fotoshoot ! Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 30 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Veiligheid, rust, warmte, hygiene en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Een eigen kleedje of andere accessoires mag je altijd meenemen!

Wanneer kun je het beste fotograferen
De beste tijd is veelal ergens tussen de 7 en 30 dagen. Natuurlijk heb je eerst het bezoek van je familie en vrienden en  moeten jullie zelf nog bijkomen.

Partner
Je partner mag natuurlijk ook mee komen tijdens de fotoshoot.  Als je nog een ander persoon, dan je partner mee wilt nemen alleen in overleg. We willen juist een rustige sfeer zonder al te veel personen die voor de shoot waarschijnlijk niet nodig zijn.

Geboorte kaartje ?
Mocht je de foto’s op het geboortekaartje willen gebruiken, dan zorg ik dat je binnen 48 uur na de fotoshoot alvast de eerste digitale fotobestanden ontvangt voor het drukwerk. Mits mogelijk en dat ik beschikbaar ben.

Newborn €149,00 ( incl btw)
– Fotoshoot van ongeveer 45 min in de studio of op een lokatie omgeving Tiel.
– 10 digitale bewerkte bestanden in hoge resolutie ( achteraf uitzoeken)
– De studio reserveren ik 1 uur zodat we rustig aan kunnen doen
– Uw foto’s zijn natuurlijk voorzien van een kleurprofiel!
– Aangepast op helderheid, kleur ect.
– Mooie herinnering aan jou shoot
– Fotos op een afgeschermde website online ( indien gewenst )

Het is mogelijk om achteraf meerdere bestanden bij te bestellen. Natuurlijk ook leuk om aan een vriendin cadeau te doen!

Fotoshoot op zaterdag geldt een kleine toeslag.

 

Sonja van Dommelen & Michel van Dommelen Elsemarie Sonja Zwanger !