De zomerfeesten Passewaaij zitten er weer op maar wat was het een mooie weekend! De intocht van de Passewaaijse 4-daagse was voor de gelegenheid een week verplaatst zodat de intocht niet meer in het winkelcentrum zou zijn maar rondom de feesttent. Nadat alle lopers binnen waren was daar de verloting waarbij de prijzen aardig in de smaak vielen. Er waren draadloze hoofdtelefoons, draadloze speakers, ipads en fietsen te winnen. Van deze intocht maakte ik een korte impresse.

De zaterdagavond was al maanden geleden uitverkocht en met recht een slaagde mooie Zomerfeestavond in de wijk.  Onder andere kwam Jannes, Tino Martin en John West naar feesttent aan de Reine Claude. De zaterdagavond was ook een avond die we volgend jaar graag weer zo zouden zien. Ook hier maakte ik een impresse.

Het weekend werd afgesloten met een vernieuwd programma op de zondag waar onder Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Henk Dissel en de formatie de Heeren van de feesttent op volle kracht lieten zweven. Van deze middag werd uiteraard ook een impresse gemaakt.

Een mooie en vooral druk weekend maar wat was het gezellig!

Tot volgend jaar

Al deze videos zijn ook via youtube terug te kijken  https://www.facebook.com/photoenevents/