Zodra de afspraak is gemaakt ontvang ik je graag in mijn studio. We drinken eerst even een bakkie koffie of thee, we nemen dan ook door wat je zelf graag zou willen natuurlijk leg ik de mogelijk uit.

Wat jij wilt
Het is aan te raden van te voren al te bedenken hoe je zelf op de foto wilt overkomen zoals : casual, stoer, stijlvol, sexy, formeel ect.

Afhankelijk van de fotografie vorm zorg je ervoor dat je een paar uur voor de fotosessie geen strakke kleding draagt om kledingstrepen te voorkomen, vooral bij zwangere vrouwen krijg je al snel dat er strepen op de buik ontstaan!

De shoot
We gaan de studio in en beginnen met de shoot. We maken verschillende foto’s in diverse poses en uiteraard indien gewenst met verschillende kledingstukken ( zelf meegenomen accessoires). Bij baby-/kinderfotografie is het vaak ook verstandig om een favoriete knuffel of speeltje mee te nemen.

Een fotosessie ongeveer 1 uur.
Uit alle genomen foto’s selecteer ik de mooiste foto’s uit en deze foto’s zal ik gaan nabewerken. Binnen ongeveer een week zijn de foto’s klaar en staan ze online op een afgeschermde fotopagina. Zo kan je thuis rustig de foto’s bekijken en bestellen. Als je de foto’s hebt besteld dan heb je ze na betaling ongeveer binnen 3 werkdagen in huis, uitvergrotingen duren mogelijk langer.

Hoezo bewerken
Bewerken doen we bij voorkeur niet maar het kan natuurlijk altijd. Wat kunnen we zoal bewerken : puistjes en bultjes, acne, moedervlekjes, littekens deze halen we dan weg.

Kleding
Kleding is wel een hot items maar draag kleding waar je je zelf lekker in voelt. Als je met je partner een duo shoot doet let er dan wel op dat de kleding op elkaar is afgestemd, qua kleur maar ook qua stijl. Bijvoorbeeld een foto met zwarte achtergrond is het ook erg mooi om zelf in het zwart te gaan en daarbij te letten op een mooie halsuitsnede.

Alleen ?
Je wilt een shoot waar je alleen op staat maar je wilt toch iemand meenemen. Geen probleem, neem gerust iemand mee naar de fotoshoot. Het is geen probleem als je een van je ouders, je vriend/vriendin, of een andere bekende meeneemt.

Wanneer je minderjarig bent (jonger dan 18 jaar) wil ik dat je een van je ouders meeneemt of een andere volwassen.

Tijdens de fotoshoot moeten ze zich wel op de achtergrond houden, want fotograaf en model hebben samen alle aandacht nodig voor goede foto’s.