Wat een goed idee dat je gekozen hebt voor Fotostudio Tiel na de veiling op vakantieveilingen.

Wat gaan we doen:

  • Voorbespreking fotoshoot onder het genot van een kopje koffie/thee
  • Poseer instructies
  • De fotoshoot
  • 1 digitale foto deze krijgt u per e-mail toegezonden (zonder watermerk of logo)
  • Kledingwissel mogelijk
  • Duur: 45 minuten
  • Voor 2 personen ( meer personen bij boeken mogelijk )
  • Uitsluitend voor particuliere doeleinde, wilt u de foto’s commercieel gebruiken vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees de FAQ hier onder ook even goed door

Ja bijna altijd, maar wel op basis van beschikbaarheid! Vakantieveilingen fotoshoots zijn een mooie manier van aanvulling in onze agenda. We hebben dus wel beperkte ruimte en vol = vol.
Vast wel maar de tijd zal wat korter zijn. Onze fotoshoots worden ook gepland, het kan dus zijn dat er na u iemand anders een shoot heeft en daar ook netjes een afspraak voor heeft gemaakt.
Nee, u kunt dit eventueel zelf doen!
Indien u niet verschijnt op uw afspraak zonder u af te melden, dan brengen wij hier het NO SHOW tarief voor in rekening. U krijgt dan van ons een factuur van €50. Bent u verhinderd of wilt u uw afspraak afzeggen/annuleren, geen enkel probleem. Dit is ook van toepassing als u binnen 24 uur van te voren uw shoot afzegt of annuleert. Wij hebben ook een agenda en kunnen dan niet meer deze tijd opvullen. De fotograaf heeft voor u een shoot tijd gepland.
Nee, wij zijn niet ingericht om dieren mee te fotograferen. Dieren mogen ook het pand niet in waar wij onze studio hebben.
Zeker, u komt gewoon op ons eigen terrein parkeren zonder kosten!
Ja zeker, onze studio is nabij het centrum van Tiel en op 5 minuten lopen van het trein/bus station.
Nee, u kunt slechts één waardebon inleveren bij uw shoot. Uw fotoshoot is voor maximaal 2 personen.
Dat kan,u betaald € 15,00 p/p extra, dit betaald u vooraf!
Dat kan, uiteraard doet de fotograaf dat niet zomaar. Mocht de fotograaf een zakelijke opdracht krijgen die niet te combineren is met de vakantieveilingen shoot dan zal de shoot verplaatst worden. Het spreekt voor zich dat dit ook bij u op tijd gemeld zal worden.
Dat is geen probleem maar en moet ALTIJD een volwassenen aanwezig te zijn in onze studio. Neem bij voorkeur je ouders/voogd mee. Geen volwassen aanwezig, gaat de shoot NIET door. Bij twijfel over je leeftijd kunnen we je vragen je ID-kaart te laten zien, heb je deze ook niet bij je gaat de shoot NIET door. Het opnieuw inplannen van je shoot is dan ook niet meer mogelijk.
Nee, in principe behouden wij ten alle tijde het auteursrecht op onze foto’s. In de praktijk betekend dit dat je voor persoonlijk gebruik alles mag doen met de foto’s. De uitzondering betreft commercieel gebruik, onze foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden tenzij wij daar expliciet toestemming voor geven. Gebruik je de foto’s toch commercieel zonder toestemming of licentie, dan zijn wij gedwongen om hier actie op te ondernemen.