lentefair-afbeelding-klein-600x310Op zaterdag 2 april wordt voor het 4e jaar op rij de VKV Lentefair georganiseerd in de Renault en Nissan showrooms van VKV Tiel. Wij nodigen u en uw familie, vrienden en kennissen daarom graag uit om de VKV Lentefair te komen bezoeken.

Op deze dag zullen er maar liefst 50 bedrijven aanwezig zijn die met een stand in onze showroom hun producten en diensten presenteren. De bedrijven zijn voornamelijk lokale bedrijven en hobbyisten uit de regio. Het aanbod is dit jaar zeer gevarieerd. Van beauty, fotografie, wellness, mode en sieraden tot aan diverse streekproducten, brillen en woonaccessoires. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen deelnemen aan verschillende workshops, knuffelen met kleine huisdieren en geschminkt worden.

Uiteraard staan de nieuwste Renault, Dacia en Nissan modellen in onze showroom en kunnen er proefritten gemaakt worden. In de werkplaats kunt u op deze dag terecht voor een gratis aircocheck, zodat u weer fris de lente tegemoet rijdt.

Wij hopen u te mogen ontvangen op zaterdag 2 april 2016 tussen 10:00 en 16:00 uur tijdens onze VKV Lentefair op de Stephensonstraat 1-3 te Tiel. Toegang en parkeren is gratis.

Wegwerkzaamheden tijdens de VKV Lentefair
Tijdens de VKV Lentefair is er helaas sprake van een wegafsluiting op de route naar VKV Tiel. Het industrieterrein Kellen is wel bereikbaar via de Sir Roland Hillstraat, de Simon Stevinstraat en Grote Brugsegrintweg. Kellen wordt op de omleidingsborden aangegeven. Het industrieterrein is voor (brom)fietsers bereikbaar via de Kellenseweg .

Bekijk de omleiding op de kaart: http://goo.gl/qlOQWb