Ik ben Gertjan Koster geboren in Utrecht en woon al inmiddels al jaren lang in Tiel een plaatsje in de Betuwe en dat is lekker centraal in Nederland. Tiel is inderdaad bekend van Jomanda en Flipje (jam).

Begin jaren 90 was ik al erg actief met fotografie uiteraard was dat nog in de analoge tijd. Ook had ik een DOnkere KAmer (DOKA) om de beelden zelf af te werken. Omdat ik toch steeds meer met fotografie wilden gaan doen besloot ik om een erkende foto opleiding te gaan volgen en koos voor de Nederlandse Fotovakschool. Na een opleiding van bijna 3 jaar mocht ik mijn diploma van vakfotograaf in ontvangst nemen.

In 2015 heb ik ook een eigen fotostudio in gebruik genomen nabij het centrum van Tiel. Ik verzorg graag uw fotografie van a tot z, of het nu gaat om trouwen, rouwen, evenementen, reportagefotografie of studiofotografie.

Wilt u meer weten schroom niet om contact met mij op te nemen.

Ik ben aangesloten bij DuPho, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen en hierdoor automatisch aangesloten bij Pictoright, de auteursrechten-organisatie voor fotografen.