Een 360 graden foto maken op de grond is niet echt iets nieuws meer maar wel een mooie manier om de omgeving of ruimte nog mooier te presenteren, google maps maakt er dankbaar gebruik van. Gertjan Koster Fotografie doet er net even een schepje bovenop. Ik neem de 360 graden camera mee de lucht in. Zo heb je bij het zien van de 360 graden foto echt het idee alsof je aan het vliegen bent. Omdat ik een gelicenseerd drone bedrijf ben gebeurt dit ook nog eens zoals de wet het voorschrijft.

Ik ben zelfs verzekerd tot een bedrag van €1.000.000,-. Dat is toch best een prettige gedachte mocht één van mijn drones dreigen neer te storten. Het spreekt voor zich dat ik daar niet vanuit ga omdat ik altijd alle veiligheidsmaatregelen neem om schade te voorkomen.

Daarom vlieg ik met een drone die obstakel herkenning heeft. Zo wordt het risico tot schade tot het minimale beperkt. 

 

De 360° luchtfoto is een foto van een gehele omgeving die in een interactieve applicatie is verwerkt. Hierdoor kan de bezoeker zelf bepalen in welke richting hij kijkt. Naar boven, onder, links en rechts. De applicatie is gemakkelijk te implementeren op iedere website en gemaakt om te delen op social media.

Wil jij ook een 360 graden lucht foto laten maken? Neem dan contact met mij op.